Bruidsbloemwerk

Naast alle voorbereidingen voor de mooiste dag van jullie leven is er ook een moment om stil te staan bij de keuze van het bruidsboeket.

Lees meer...

Rouwbloemwerk

Op moeilijke momenten zeggen bloemen vaak meer dan woorden. Al uw rouwbloemwerk wordt uiterst zorgvuldig en gedetailleerd uitgevoerd.

Lees meer...

Workshops

Naast de workshops die in het overzicht staan vermeld zijn er ook mogelijkheden een workshop te volgen op dinsdag- of donderdagmiddag.

Lees meer...

 

Inez van de Sande
Zonnebloemlaan 12
4741 ER  Hoeven

Tel. 06-48156822
info@inezvandesande.nl

KvK-nr: 20141460

Inez van de Sande bloemarrangementen is gespecialiseerd in het maken van exclusief bloemwerk voor een betaalbare prijs. Tevens worden er verschillende workshops aangeboden om zelf te leren bloemschikken.

Niet alleen uw bruidsboeket is bij ons in goede handen, maar ook uw corsages en decoraties worden tot in de puntjes verzorgd.

Wat uw stijl ook is, we weten er altijd een prachtige creatie van te maken. Natuurlijk houden wij rekening met uw wensen!

Wij verwerken uitsluitend verse bloemen in uw bruidsboeket of rouwbloemwerk. U kunt er zeker van zijn dat het kwaliteitsproduct met zorg wordt behandeld!

 

Neem ook eens een kijkje op www.huisparfum-webshop.nl